Skip to main content

Онищенко Євген Вікторович

20131015 124532Провідний спеціаліст Медичного Центру Здоров'я душі та тіла "Sanity", лікар вищої категорії. Психіатр, психотерапевт, нарколог.

Закінчив Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця в 1998 р. за фахом Лікувальна справа. У 1999 р. присвоєно звання спеціаліста за спеціальністю Психіатрія. Потім, 1999-2001 р.р., проходив підготовку в клінічній ординатурі з психіатрії в Українському науково-дослідному інституті соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України. З 2001 по 2004 р. навчався в очній аспірантурі при УНДІССПН МОЗ України. У 2006 р. присвоєно звання спеціаліста за спеціальністю Психотерапія. У 2009 р. присвоєно звання спеціаліста за спеціальністю Наркологія. У 2012 р. присвоєно звання спеціаліста за спеціальністю Організація і управління охороною здоров'я.
Розробив і впровадив у практику метод комп'ютерної корекції активності мозку для лікування тривожно-фобічних, панічних розладів.
Розробив і впровадив у практику метод біоелектричної аверсії, який довів свою високу ефективність при лікуванні різних видів залежної поведінки (алкоголізм, наркоманії, ігроманія, тютюнопаління і т.д.).
Основні напрямки діяльності: діагностика та лікування депресивних, тривожно-фобічних, панічних, обсесивно-компульсивних і маревних розладів, шизофренії, післяпологових депресій і психозів, безсоння, анорексії, булімії, алкоголізму, наркоманії та ігроманії.
Методи лікування: когнітивно-поведінкова, релаксаційна, трансперсональна, раціональна психотерапія; сучасні індивідуально підібрані програми психофармакотерапії, що відповідають європейським і світовим стандартам.

Контакти

м. Київ, вул. Миколи Пимоненко 10,
Медичний центр Здоров'я душі та тілі "Sanity"

Телефон запису на прийом:
067-911-54-54 (з 09.00 до 19.00)

likar.expert@gmail.com